I väntan på hemresa

Tack för en extra timmes sömn i natt! Efter frukost packade vi ihop och tog en promenad. Vi passade på att handla en hel del på apoteket, mycket till långt under halva priset. Sen gick vi tillbaka och checkade ut.

Vi flyger hem klockan 2.15 och landar inte förrän 5.20. Det blir en lång natt. Vi blir hämtade med buss kvart i elva ikväll, så vi har ytterligare två timmar kvar.

Vi solade på stranden fram till tre ungefär och sen gick vi och åt en sen lunch. Därpå promenerade vi lite, Peter shoppade och jag fick min pedikyr.

Nu har vi precis ätit middag på Raga Restaurang. Han som serversde oss berättade att han ska åka till Sverige i vinter. Till Bollnäs av alla platser!

Vi har haft fint väder hela dagen men nu regnar det. Vi har haft en bra vecka och totskt sett har vädret varit långt bättre än vi hoppades. Vi har haft en underbar vecka. Men nu är det dags att åka hem och lägga om till vinterdäck.




Solning på stranden



Lunchen. Peter åt kebab Döner och jag menemen.


Middag , lamm shish för mig


Fina fötter

Cattenick

Två nybörjare på en segelbåt. Ingen av oss hade seglat tidigare, men det hindrade oss inte. Nu seglar vi - så gott vi kan!

stats counter

RSS 2.0