Många båtar i rekordvärme

Vi gick upp till Enmaren på torsdag kväll. Vi kom till Fliskär vid fyra men den tog en timme innan vi var klara. Jag hade en online-möte och Peter riggade Code ettan. Tretton distans och vi var uppe på tre timmar. Som vanligt rejält med dyningar. Det var så varmt på havet! Tror aldrig jag upplevt det så varmt tidigare. Inte ens när vi rundade Utvalnäs blev det svalare. Ljuvligt! Väl på plats åt vi potatissallad och rostbiff som jag gjort hemma. Men först svalkade vi av oss i havet, länge. Det var en fantastisk kväll. 
På fredagen åkte Zenato men Por Fin  kom i stället. På kvällen låg vi fem båtar över natten. Det har jag heller aldrig varit med om. Dagen var så solig och varm och vi bara var lediga och solade och badade. På kvällen grillade Peter lax som vi åt med pasta.
På lördagen var det också varmt, men efter lunch kom det dimma och sen orkade solen inte riktigt komma tillbaka. Det var i alla fall varmt och skönt och vi passade på att gå igenom lite inför semestern. På kvällen åt vi grillad kyckling och lyssnade på fiolkonsert från grannbåten. Stämningsfullt!
På söndagen var det mulet och nordllga vindar. Vi plockade ihop och fixade lite mera innan vi lämnade Enmaren för denna gång.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cattenick

Två nybörjare på en segelbåt. Ingen av oss hade seglat tidigare, men det hindrade oss inte. Nu seglar vi - så gott vi kan!

stats counter

RSS 2.0