Vitgrund


Vi har haft en fantastisk helg! Vi seglade ut till Vitgrund på fredag. Kokt korv med bröd under färd. Vi var ensamma där ute till en början men det kom några motorbåtar som stannade över natten. Vi njöt i sittbrunnen och åt medhavd laxpaj. Under natten kände vi  av lite sjö men inte så farligt. 
På lördagen åt vi frukost och löste Melodikrysset,  sen tog vi en liten övandring. Det är lite besvärligt att gå  men det hör till.
När vi  kom tillbaka åt vi soppa och badade. Eller tvättade oss på badbryggan och sköljde av oss. Snabbt ska det gå när det är 11 grader. Solen strålade hela dagen, motorbåtarna gav sig av och vi hade ön för oss själva igen ☺. Vi åt rabarberpaj och drack kaffe. Jag läste och Peter löste korsord. Vi åt i land för att få lite mera lä, grillad fläskfilé och rotfruktsgratäng. Gott och med fin utsikt. 
Det blåste under natten men vi låg bra och vi kände bara lite ryck i tamparna. Jag sov som en stock och vaknade halv nio. Vi åt frukost och latade oss resten av dagen. Jo det blev lunch idag också. Vi åt upp det som fanns kvar av korven. Och sen åt vi upp resten av rabarberpajen också.😋
Bilder från fredagen 




Bilder från lördagen












Bilder från söndag 




Cattenick

Två nybörjare på en segelbåt. Ingen av oss hade seglat tidigare, men det hindrade oss inte. Nu seglar vi - så gott vi kan!

stats counter

RSS 2.0