Besök av barnbarn

Förra helgen var Max och Tilde med oss ut. Peter och jag åkte ut till Granskär redan på torsdagen. Vädret var fint och vi njöt av värmen! Vi hade lite småplock som vi åt av innan vi gick över till framsidan. Härlig kväll! 




På förmiddagen fixade Peter mörkläggningsgardiner. Tack för det! Efter lunch åkte vi över till Husse och hämtade upp Max och Tilde. De hade glass och jordgubbar med så det åt vi när vi kommit över till Granskär. Barnen trivdes bra och Max invigde sin nya flytväst. På kvällen åt vi paj. 




På lördagen var vädret sämre. Vi bastade på eftermiddagen och det var skönt. På lunchen åt vi pannkakor men Peter tog soppa. Segeltävlingen blev inställd på grund av för mycket vind. men trots det var det sjösättningsfest på kvällen. Vi minglade ute och åt ute trots att det var så kyligt att andedräkten stod som rök munnen. Grillad lövbiff med färskpotatis och bearnaisesås  stod på vår meny. På söndagen åkte vi in vid lunchtid för Tilde skulle på kalas. Jag skjutsade hem Max och Peter fick stanna kvar och städa båten inför midsommarhelgen.

Cattenick

Två nybörjare på en segelbåt. Ingen av oss hade seglat tidigare, men det hindrade oss inte. Nu seglar vi - så gott vi kan!

stats counter

RSS 2.0