Havsvidden

Vaknade till sol men dimman kom när vi skulle ge oss av. Vid lunchtid hade hade det lättat och vi lämnade för en kort sträcka på knappt fem distans. Där ute tjockade det på igen och vi fick gå sakta, sakta. Klockan började bli mycket och jag fixade en bönsallad. När vi skulle in i viken kunde vi inte ens se enslinjen vi skulle följa. Tur att jag lagt rutten 🤣 Det gick bra, mycket  långsamt och med mig som utkik.
Vi gick en sväng, sen ut på klipporna men det var fortfarande dimma. Vi bastade och sam i poolen. Dimman lättade mot kvällen men moln satte stopp för en fin solnedgång. Vi åt i båten,  lammkorv, och sen tog vi var sin Irish Coffee. 
På morgonen var det soligt igen, och vi tog e  promenad igen. Denna gåbg kunde vi njuta av utsikten. Vi väntade sen på hamnkaptenen för tömning av toatanken, men tji fick vi, den var trasig.
Vi hade bokat plats genom Docspot, €40. Rätt dyrt när man inte kan tömma tanken. Soporna blev vi av med, även om kärlen var delvis blockerade och fulla. Wifi ingick, liksom tillgång till poolhuset med dusch, bastu och pool. Tvättstugan var fräsch och ingick i priset. Vi tvättade och tumlade en maskin.












Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Cattenick

Två nybörjare på en segelbåt. Ingen av oss hade seglat tidigare, men det hindrade oss inte. Nu seglar vi - så gott vi kan!

stats counter

RSS 2.0