Seglen av på Granskär

På fredag eftermiddag, när vi kommit ut, tog vi av seglen. Vi seglade ut så seglen var luftade och torra. Vi tog av, vek ihop någorlunda och spände band om ombord. Sen drog vi upp dem till klubbstugan och vek ihop ordentligt. Sen drog vi säckarna tillbaka till Cattenick. Snabbt och lätt. I detta stycke är " vi" mestadels synonymt med Peter. 😃En drink, lite god mat, kycklingenchiladas med sallad, vitlöksyoghurt och tacochips och sen var det inte så mycket kvar av kvällen för min del😂😂 Jag sov innan tio  och vaknade tjugo över åtta på lördag morgon!
Lördagen bjöd på ett fantastiskt väder redsn från morgonen! Vi åt frukost ute, löste Melodikrysset och tog det lugnt. Senare på eftermiddagen bastade vi och på kvällen åt vi uppe i klubbstugan. Gryta på ytterfläskfilé som jag hade gjort klar hemma och färsk pasta till. Fjärden utanför var stilla och solnedgången vacker.
Nu är vi på väg in. (skrivet söndag lunch)  Vi åt frukost ute idag också mnen det var mycket kyligare och blåsigare. Lunch äter vi i hamnen mär vi komner in, ärtsoppa. Så gott!
Bilder från helgen
 
 

Cattenick

Två nybörjare på en segelbåt. Ingen av oss hade seglat tidigare, men det hindrade oss inte. Nu seglar vi - så gott vi kan!

stats counter

RSS 2.0