Höstsegling till Enmaren

Denna helg  låg Cattenick kvar i Fliskär men förra helgen åkte vi ut redan på torsdagen. Vi gick till Granskär med planer på att gå vidare till Enmaren på fredagen. Tyvärr ville inte vädret samarbeta så vi låg d.är även på fredagen. Värmaren i båten fungerar inte, men det gjorde bastun på Granskär så vi bastade både torsdag och fredag.
På lördagen seglade vi upp till Enmaren, inget regn men vind och dyningar. När vi kom fram hann vi knappt lägga till förrän vi blev attackerade av illasinnade mygg i massor. Det var hemskt! Vi tog i alla fall av förseglet och bestämde oss för att gå och titta efter svamp. På tillbakavägen nästan sprang vi tillbaka! Lite svamp fick vi med oss tillbaka åtminstone. Vi tog ett snabbt beslut att flytta oss ut till bojen, vi som aldrig ligger på boj annars! Efter rensningen blev till ett snabbt dopp i det höstkyliga vattnet. Men solen tittade fram och vi hade det skönt.
På söndagen gick vi tillbaka till Granskär och där tog vi av storseglet. Nu är det inte mycket kvar av säsongen. Vi ska ut en sväng nästa helg, men sen är det över för i år. Fredag den 8 oktober är det upptagning.
 
Torsdag
 
 
 
Lördag
 
 
 
 
 
 
 
I svampskogen
 
 
Söndag
 
Höstsegling från Enmaren
 
 
 
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Cattenick

Två nybörjare på en segelbåt. Ingen av oss hade seglat tidigare, men det hindrade oss inte. Nu seglar vi - så gott vi kan!

stats counter

RSS 2.0